Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

DEEVANA RESORT SPA

To Deevana, που περιβάλλεται από τροπικούς κήπους, διαθέτει δωμάτια με ιδιωτικό μπαλκόνι και θέα στον κήπο ή την πισίνα. Το θέρετρο προσφέρει 5 επιλογές φαγητού, ενώ περιλαμβάνει επίσης εξωτερική πισίνα και χώρο σπα.

Το Deevana Patong Resort & Spa απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία του Patong και 10 λεπτά από το δρόμο Bangla. Προσφέρεται επίσης δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο από το Deevana προς την παραλία Patong.

Τα κλιματιζόμενα δωμάτια στο Deevana Patong διαθέτουν πλακάκια δαπέδου, ιδιωτικό μπάνιο και καθιστικό. Περιλαμβάνουν μίνι μπαρ και παροχές για τσάι/καφέ.

Οι επισκέπτες μπορούν να ασκηθούν στο γυμναστήριο του Deevana Patong Resort & Spa, ή να οργανώσουν τo ταξίδι τους στο τουριστικό γραφείο. Διατίθεται επίσης αίθουσα ψυχαγωγίας.

Τα γεύματα σερβίρονται στο Dalah Restaurant και το Garden Restaurant. Η παμπ Hi! προσφέρει ποτά και μοναδική θέα στην πόλη της Patong. Μπορείτε να απολαύσετε ποτά και σνακ στο Sala Τhai & Oasis Pool, την υπαίθρια μπιραρία και το Spa Pool Bar.

Δωμάτια: 232

 

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά
Εστιατόριο, Μπαρ , 24ωρη ρεσεψιόν, Κήπος, Αίθριο, Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Θυρίδα ασφαλείας , Χώρος αποθήκευσης αποσκευών, Κλιματισμός

Δραστηριότητες
Σάουνα , Γυμναστήριο, Κέντρο ευεξίας και σπα, Μασάζ , Πινγκ πονγκ , Εξωτερική πισίνα, Εξωτερική πισίνα (όλο το χρόνο)

Υπηρεσίες
Υπηρεσία δωματίου, Εγκαταστάσεις συνεδριάσεων / επίσημων γευμάτων, Φύλαξη βρεφών - παιδιών, Πλύσιμο ρούχων, Στεγνοκαθαριστήριο, Κομμωτήριο/Σαλόνι ομορφιάς, VIP Παροχές δωματίου , Υπηρεσία σιδερώματος, Νυφική σουίτα, Συναλλάγματος, Οργάνωση εκδρομών, Φαξ/Φωτοτυπικό, Μεταφορά (δωρεάν), Μεταφορά (με επιπλέον χρέωση)

Ίντερνετ
Wi-Fi διατίθεται στο business centre και η χρέωση είναι THB 100 ανά ώρα .

Πάρκινγκ
Δωρεάν! Δημόσιος χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου, δεν απαιτείται κράτηση.

 

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

615.00

Μονόκλινο δωμάτιο

725.00

Σημειώσεις

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ