Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

CENTARA KARON RESORT PHUKET

Το Centara Karon Resort Phuket απέχει 3 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Το θέρετρο διαθέτει 4 οικιστικές ζώνες, 3 εξωτερικές πισίνες και 6 εστιατόρια. Προσφέρεται δωρεάν χώρος στάθμευσης.

Τα δωμάτια στο Centara Karon είναι διακοσμημένα σε μοντέρνο ταϊλανδέζικο στιλ. Κάθε δωμάτιο διαθέτει δορυφορική τηλεόραση, ψυγείο και τσαγιέρα/καφετιέρα.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ένα μασάζ στο SPA Cenvaree ή να ασκηθούν στο γυμναστήριο. Το ξενοδοχείο μπορεί να οργανώσει τη συμμετοχή τους σε δραστηριότητες όπως bungy jumping και go-kart racing. Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται επίσης γήπεδα τένις και κέντρο αναψυχής για παιδιά.

Το εστιατόριο Lotus σερβίρει πρωινό μπουφέ και a la carte μεσημεριανό και βραδινό γεύμα. Οι επισκέπτες μπορούν να παραγγείλουν ένα ελαφρύ γεύμα δίπλα στην πισίνα στο εστιατόριο Azure ή να πιουν ένα κοκτέιλ στο The Mix Lounge. Αναψυκτικά σερβίρονται στα pool bars Tropix, Lagoon και Terraces, που βρίσκονται αντίστοιχα στις 3 πισίνες.

Το Centara Karon Resort Phuket απέχει 45 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ και 15 χλμ. από την πόλη του Πουκέτ.

Δωμάτια: 335

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά
Εστιατόριο, Μπαρ , 24ωρη ρεσεψιόν, Εφημερίδες, Αίθριο, Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Δωμάτια / εγκαταστάσεις για ΑμΕΑ, Ανελκυστήρας, Θυρίδα ασφαλείας , Καταστήματα στο ξενοδοχείο, Κλιματισμός

Δραστηριότητες
Γήπεδο τένις, Σάουνα , Γυμναστήριο, Κέντρο ευεξίας και σπα, Μασάζ , Μπιλιάρδο, Καραόκε , Βελάκια, Υδρομασάζ, Ατμόλουτρο, Εξωτερική πισίνα

Υπηρεσίες
Υπηρεσία δωματίου, Εγκαταστάσεις συνεδριάσεων / επίσημων γευμάτων, Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, Φύλαξη βρεφών - παιδιών, Πλύσιμο ρούχων, Στεγνοκαθαριστήριο, Κομμωτήριο/Σαλόνι ομορφιάς, Συναλλάγματος, Αναμνηστικά/Κατάστημα δώρων, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Οργάνωση εκδρομών

Ίντερνετ
Wi-Fi διατίθεται στα δωμάτια του ξενοδοχείου και η χρέωση είναι THB 220 ανά ώρα .

Πάρκινγκ
Δωρεάν! Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου, δεν απαιτείται κράτηση.

 

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

640.00

Μονόκλινο δωμάτιο

760.00

Σημειώσεις

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ