Προτάσεις για διακοπές όλο - το χρόνο στην Ελλάδα και το εξωτερικό

Ταξίδια Κινήτρων (Incentives)

Ταξίδια Κινήτρων (Incentives)

Εσωτερικού Στην Ελλάδα με τις μαγικές τοποθεσίες και τις αξέχαστες ομορφιές προσφέρουμε μοναδικές προτάσεις εταιρικών ταξιδιών και ταξιδιών κινήτρων που συνδυάζουν την επαγγελματική απασχόληση με την ψυχαγωγία. Μέσα από την προβολή των μοναδικών εμπειριών που προσφέρει η Ελλάδα στους επισκέπτες της, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση σε υπηρεσίες προσωπικού χαρακτήρα, επιτρέποντας στην κάθε εταιρία να απολαύσει καταπληκτική διαμονή στη χώρα μας και να αποχωρήσει με εξαιρετικές αναμνήσεις. Βασική επιδίωξη αποτελεί η συμμετοχή της εταιρίας μας σε όλα τα διεθνή τουριστικά γεγονότα που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα, με κινητικότητα και στοχευόμενη πολιτική προβολής. Οι υπηρεσίες μας στον τομέα του εισερχόμενου επαγγελματικού τουρισμού επικεντρώνονται στον σχεδιασμό και την διεκπεραίωση επιτυχημένων business meetings στις καλύτερες ξενοδοχειακές και συνεδριακές εγκαταστάσεις της χώρας μας, σύμφωνα με τις ανάγκες και το προφίλ της κάθε εταιρίας.

Παρέχουμε υπηρεσίες, όπως:
* VIP services
* Διαμονή σε ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών
* Αεροπορικά-ακτοπλοϊκά εισιτήρια
* Ενοικιάσεις αυτοκινήτων και σκαφών αναψυχής
* Ειδικά προγράμματα θεματικού τουρισμού και σπορ/ δραστηριότητες
* Υψηλό επίπεδο διασκέδασης και γαστρονομίας Εξωτερικού Ακολουθώντας τους σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων στην ανταγωνιστική αγορά των μεγάλων επιχειρήσεων, η ομάδα της Afea αναπτύσσει και προσφέρει στους πελάτες της ελκυστικά και ενδιαφέροντα προγράμματα για ταξίδια κινήτρων και επιβράβευσης στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Επενδύουμε στη συνεχή έρευνα για νέους προορισμούς και ανανεωμένα προγράμματα, προσαρμόζοντας τις προσφερόμενες υπηρεσίες και προϊόντα, ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και επιθυμίες της κάθε επιχείρησης.

Οι προτάσεις μας απευθύνονται σε εταιρίες και οργανισμούς που επιθυμούν να ενισχύσουν τις σχέσεις μεταξύ των στελεχών (team building) και να επιβραβεύσουν τα στελέχη τους με μια ιδιαίτερη και αξέχαστη εμπειρία (reward schemes). Εξασφαλίζουμε, * Γοητευτικούς προορισμούς * Ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών
* Καινοτόμες προτάσεις δραστηριοτήτων
* Έμφαση στην ομαδικότητα
* Προώθηση - Επικοινωνία
* Επιβράβευση και βελτίωση σχέσεων
* Επιμόρφωση - Εκπαίδευση
* Υψηλό επίπεδο Διασκέδασης και Γαστρονομίας

Content