Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

BURASARI PATONG

Το τροπικό Burasari Resort βρίσκεται κατά μήκος της παραλίας Patong, σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από το εμπορικό κέντρο Jungceylon. Το θέρετρο προσφέρει δωρεάν Wi-Fi, 2 εξωτερικές πισίνες και εστιατόριο.

Το Burasari Resort απέχει 10 λεπτά με τα πόδια από την περιοχή Bangla Road που φημίζεται για τη νυχτερινή ζωή. Το θέρετρο απέχει 45 λεπτά με το αυτοκίνητο από το διεθνές αεροδρόμιο του Πουκέτ. Το ξενοδοχείο παρέχει υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο με πρόσθετη χρέωση, κατόπιν αιτήματος.

Τα δωμάτια του Resort Burasari είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι ή βεράντα. Σε όλα τα δωμάτια παρέχεται δορυφορική τηλεόραση, μίνι μπαρ και συσκευή παρασκευής για τσάι/καφέ. Ορισμένα δωμάτια έχουν άμεση πρόσβαση στην πισίνα.

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στις ξαπλώστρες δίπλα στην πισίνα και να απολαύσουν το γύρω τοπίο. Το Spa by Burasari προσφέρει παραδοσιακά ταϊλανδέζικα μασάζ και περιποιήσεις ομορφιάς. Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης τουριστικό γραφείο και ενοικίαση αυτοκινήτων.

Το Kantok Restaurant σερβίρει αυθεντικά ταϊλανδέζικα πιάτα και καθημερινό πρωινό σε μπουφέ. Σας προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε τα γεύματα στο ύπαιθρο και χορευτικές παραστάσεις τα βράδια. Στα Misty Bar, Pool Bar και Juice Bar σερβίρονται δροσιστικά ποτά.

Δωμάτια: 186

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά
Μπαρ , 24ωρη ρεσεψιόν, Εφημερίδες, Κήπος, Αίθριο, Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Ανελκυστήρας, Γρήγορο check in/check out, Θυρίδα ασφαλείας , Design Ξενοδοχείο, Χώρος αποθήκευσης αποσκευών, Καταστήματα στο ξενοδοχείο, Κλιματισμός, Εστιατόριο (à la carte), Εστιατόριο (με μπουφέ)

Δραστηριότητες
Κέντρο ευεξίας και σπα, Μασάζ , Εξωτερική πισίνα (όλο το χρόνο)

Υπηρεσίες
Υπηρεσία δωματίου, Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, Επιχειρηματικό κέντρο, Πλύσιμο ρούχων, Στεγνοκαθαριστήριο, Υπηρεσία σιδερώματος, Συναλλάγματος, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Οργάνωση εκδρομών, Φαξ/Φωτοτυπικό

Ίντερνετ
Δωρεάν! Wi-Fi διατίθεται σε ολόκληρο το ξενοδοχείο και δε χρεώνεται .

Πάρκινγκ
Δεν υπάρχει χώρος στάθμευσης.

.

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

690.00

Μονόκλινο δωμάτιο

870.00

Σημειώσεις

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ