Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

THARA PATONG BEACH RESORT & SPA

Μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από την παραλία Patong, το Thara Beach Resort & Spa διαθέτει 2 εξωτερικές πισίνες, γυμναστήριο και 2 εστιατόρια. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι.

Το Thara Patong Resort απέχει 10 λεπτά με τα πόδια από το εμπορικό κέντρο Jungceylon και τη νυχτερινή ζωή της Bangla Road. Η πόλη του Πουκέτ απέχει 25 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και προσφέρουν θέα στον κήπο και την πισίνα. Είναι εξοπλισμένα με δορυφορική τηλεόραση, DVD player και μίνι μπαρ.

Οι επισκέπτες στο Patong Thara μπορούν να αναζωογονηθούν με ένα μασάζ στο σπα, να απολαύσουν περιποιήσεις ομορφιάς ή να χαλαρώσουν στο τζακούζι. Μπορείτε να οργανώσετε εκδρομές στο τουριστικό γραφείο του ξενοδοχείου.

Το εστιατόριο Tantawan σερβίρει διεθνή πιάτα και ειδικεύεται σε φρέσκα θαλασσινά. Το εστιατόριο La Piazza προσφέρει ιταλική κουζίνα. Ποτά σερβίρονται σε 3 υπαίθρια μπαρ.

Δωμάτια: 180

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά
Εστιατόριο, Μπαρ , 24ωρη ρεσεψιόν, Κήπος, Αίθριο, Δωμάτια / εγκαταστάσεις για ΑμΕΑ, Ανελκυστήρας, Θυρίδα ασφαλείας , Κλιματισμός, Χώρος καπνιστών, Εστιατόριο (à la carte)

Δραστηριότητες
Γυμναστήριο, Κέντρο ευεξίας και σπα, Μασάζ , Μπιλιάρδο

Υπηρεσίες
Υπηρεσία δωματίου, Εγκαταστάσεις συνεδριάσεων / επίσημων γευμάτων, Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, Πλύσιμο ρούχων, Κομμωτήριο/Σαλόνι ομορφιάς, Υπηρεσία σιδερώματος, Συναλλάγματος, Οργάνωση εκδρομών, Μηχάνημα αυτόματης ανάληψης (ΑΤΜ), Μεταφορά (με επιπλέον χρέωση)

Ίντερνετ
Δωρεάν! Wi-Fi διατίθεται σε ολόκληρο το ξενοδοχείο και δε χρεώνεται .

Πάρκινγκ
Δωρεάν! Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου, δεν απαιτείται κράτηση.

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

795.00

Μονόκλινο δωμάτιο

1020.00

Σημειώσεις

Χάρτη

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ