Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

PARK HOTEL REGIS

Το Park Regis Singapore προσφέρει πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια 4 αστέρων με τηλεόραση επίπεδης οθόνης 42 ιντσών, σε απόσταση μόλις 250μ. από το σταθμό Clarke Quay του MRT. Διαθέτει γυμναστήριο, εξωτερική πισίνα και εστιατόριο.

Τα μοντέρνα δωμάτια του Regis Park Singapore έχουν παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή που προσφέρουν άπλετο φυσικό φως. Κάθε κομψό δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με παροχές σιδερώματος και θυρίδα ασφαλείας. Παρέχονται επίσης μπουρνούζια και παντόφλες.

Οι επισκέπτες μπορούν να ασκηθούν καθημερινά στο γυμναστήριο ή να κολυμπήσουν στην πισίνα. Στο Park Regis Singapore παρέχεται επίσης υπηρεσία θυρωρείου που φροντίζει για την ικανοποίηση των αιτημάτων των επισκεπτών.

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου σερβίρει εξαιρετική επιλογή από τοπικά και διεθνή πιάτα. Άλλες επιλογές γευμάτων περιλαμβάνουν ελαφριά σνακ και δροσιστικά κοκτέιλ στο μπαρ.

Το Park Regis Singapore απέχει 1,5χλμ. από το Boat Quay και 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Changi.

Δωμάτια: 203

 

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά
Εστιατόριο, Μπαρ , 24ωρη ρεσεψιόν, Εφημερίδες, Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Δωμάτια / εγκαταστάσεις για ΑμΕΑ, Ανελκυστήρας, Γρήγορο check in/check out, Θυρίδα ασφαλείας , Ηχομονωμένα δωμάτια, Χώρος αποθήκευσης αποσκευών, Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους κοινόχρηστους και ιδιωτικούς χώρους, Κλιματισμός, Εστιατόριο (à la carte)

Δραστηριότητες
Γυμναστήριο, Εξωτερική πισίνα, Εξωτερική πισίνα (όλο το χρόνο)

Υπηρεσίες
Υπηρεσία δωματίου, Εγκαταστάσεις συνεδριάσεων / επίσημων γευμάτων, Επιχειρηματικό κέντρο, Πλύσιμο ρούχων, Στεγνοκαθαριστήριο, Συναλλάγματος, Φαξ/Φωτοτυπικό, Θυρωρείο

Ίντερνετ
Δωρεάν! Ενσύρματο internet διατίθεται στο business centre και δε χρεώνεται .
Ενσύρματο internet διατίθεται στα δωμάτια του ξενοδοχείου με επιπρόσθετη χρέωση.

Πάρκινγκ
Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στο χώρο του ξενοδοχείου, δεν απαιτείται κράτηση και και υπάρχουν χρεώσεις.

 

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

€ 915.00

Μονόκλινο δωμάτιο

€ 1245.00

Σημειώσεις

Χάρτη

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ