Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

GRAND COPTHORNE WATERFRONT

Το Grand Copthorne Waterfront βρίσκεται κατά μήκος του ποταμού της Σιγκαπούρης, δίπλα στο Zouk Club. Το ξενοδοχείο προσφέρει εξωτερική πισίνα, 3 εστιατόρια και δωρεάν χώρο στάθμευσης και απέχει 5 λεπτά οδικώς από τον Orchard Road.

Τα πολυτελή δωμάτια στο Waterfront Grand Copthorne διαθέτουν παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή που έχουν θέα στην πόλη ή το ποτάμι. Οι παροχές περιλαμβάνουν μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης με καλωδιακά κανάλια.

Οι επισκέπτες μπορούν να ασκηθούν στο γυμναστήριο ή να κανονίσουν περιηγήσεις στα αξιοθέατα στο τουριστικό γραφείο. Για την άνεση των επισκεπτών διατίθενται επίσης υπηρεσίες πλυντηρίου και στεγνού καθαρισμού.

Το Café Brio σερβίρει δυτικές και ασιατικές σπεσιαλιτέ που μπορείτε να τις απολαύσετε έξω, δίπλα στο ποτάμι. Το Pontini προσφέρει νόστιμη ιταλική κουζίνα, ενώ το Grand Shanghai αυθεντικά κινέζικα πιάτα.

Το Grand Copthorne Waterfront απέχει περίπου 22χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο Changi. Η κεντρική επιχειρηματική περιοχή βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών οδικώς από το ξενοδοχείο.

Δωμάτια: 574, Ξενοδοχειακή αλυσίδα : Copthorne Hotels.

 

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά
Εστιατόριο, Μπαρ , 24ωρη ρεσεψιόν, Εφημερίδες, Δωμάτια / εγκαταστάσεις για ΑμΕΑ, Ανελκυστήρας, Θυρίδα ασφαλείας , Χώρος αποθήκευσης αποσκευών, Κλιματισμός, Ηλιόλουστη βεράντα

Δραστηριότητες
Γήπεδο τένις, Γυμναστήριο, Υδρομασάζ, Εξωτερική πισίνα

Υπηρεσίες
Υπηρεσία δωματίου, Εγκαταστάσεις συνεδριάσεων / επίσημων γευμάτων, Επιχειρηματικό κέντρο, Φύλαξη βρεφών - παιδιών, Πλύσιμο ρούχων, Στεγνοκαθαριστήριο, Πρωινό στο δωμάτιο, Υπηρεσία σιδερώματος, Νυφική σουίτα, Συναλλάγματος, Αναμνηστικά/Κατάστημα δώρων, Θυρωρείο, Ιδιωτικό check-in/-out, Μεταφορά (δωρεάν)

Ίντερνετ
Ενσύρματο internet διατίθεται στα δωμάτια του ξενοδοχείου και η χρέωση είναι SGD 23,54 ανά 24 ώρες .

Πάρκινγκ
Δωρεάν! Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου, απαιτείται κράτηση.

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

€ 930.00

Μονόκλινο δωμάτιο

€ 1345.00

Σημειώσεις

Χάρτη

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ