Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

MUTIARA BURAU BAY BEACH RESORT LANGKAWI

Το Mutiara Burau Bay Beach Resort Langkawi προσφέρει μπανγκαλόου μέσα σε ένα τροπικό τοπίο, λίγα μόλις βήματα από την αμμώδη παραλία. Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν με υπηρεσίες μασάζ ή στην πισίνα γλυκού νερού και να κάνουν διάφορα θαλάσσια σπορ.

Το Mutiara Burau Bay απέχει 3χλμ. από τις αγορές στο Oriental Village και το λιμάνι Telaga. Επίσης απέχει 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο Langkawi και 28χλμ. από την προβλήτα Kuah Jetty. Παρέχεται δωρεάν χώρος στάθμευσης.

Τα σαλέ προσφέρουν θέα στη θάλασσα ή στον κήπο από τα ιδιωτικά τους μπαλκόνια και είναι εξοπλισμένα με κλασικά ξύλινα έπιπλα και κλιματισμό. Επίσης διατίθενται παροχές για τσάι και καφέ και ιδιωτικό μπάνιο σε κάθε δωμάτιο.

Στον ελεύθερο χρόνο τους, οι επισκέπτες μπορούν να νοικιάσουν ένα ποδήλατο για να εξερευνήσουν την περιοχή, να ψαρέψουν ή να κάνουν κανό. Το προσωπικό στο Resort Mutiara είναι πρόθυμο να βοηθήσει τους επισκέπτες με τις εκδρομές, την ενοικίαση αυτοκινήτου και τη φροντίδα των παιδιών.

Απολαύστε ένα μπουφέ με τοπικές και διεθνείς σπεσιαλιτέ στο εστιατόριο του Buray Bay Mutiara. Στο Seashell Beach Cafe μπορείτε να απολαύσετε κοκτέιλ και ζωντανή μουσική.

Δωμάτια: 150

 

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά Εστιατόριο, Μπαρ , 24ωρη ρεσεψιόν, Εφημερίδες, Κήπος, Θυρίδα ασφαλείας , Χώρος αποθήκευσης αποσκευών, Κλιματισμός

Δραστηριότητες Γήπεδο γκολφ (σε ακτίνα 3χμ.), Ψάρεμα, Κέντρο ευεξίας και σπα, Μασάζ , Παιδική χαρά, Πινγκ πονγκ , Βελάκια, Κωπηλασία με κανό, Ποδηλασία, Ιππασία, Εξωτερική πισίνα

Υπηρεσίες Υπηρεσία δωματίου, Εγκαταστάσεις συνεδριάσεων / επίσημων γευμάτων, Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, Φύλαξη βρεφών - παιδιών, Πλύσιμο ρούχων, Νυφική σουίτα, Συναλλάγματος, Αναμνηστικά/Κατάστημα δώρων, Ενοικίαση ποδηλάτων, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Οργάνωση εκδρομών, Εγκαταστάσεις θαλάσσιων σπορ

ΊντερνετΕνσύρματο internet διατίθεται στους κοινόχρηστους χώρους και η χρέωση είναι MYR 10 ανά ώρα .

ΠάρκινγκΔωρεάν! Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου, δεν απαιτείται κράτηση. 

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

920.00

Μονόκλινο δωμάτιο

1095.00

Σημειώσεις

Χάρτη

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ