Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

BAYVIEW HOTEL LANGKAWI

Το Bayview Hotel Langkawi προσφέρει όμορφη θέα στη θάλασσα και τους λόφους από κεντρική τοποθεσία στην εμπορική περιοχή του Kuah. Δωρεάν πάρκινγκ και εξωτερική πισίνα συμπεριλαμβάνονται στις προσφερόμενες εγκαταστάσεις.

Το Bayview Langkawi απέχει περίπου 13χλμ. ή 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Αεροδρόμιο Langkawi. Ο τερματικός σταθμός των φέρι μποτ στο Kuah βρίσκεται σε απόσταση 3χλμ. ή 5 λεπτών με το αυτοκίνητο από το ξενοδοχείο.

Εξοπλισμένα με μοκέτα που καλύπτει όλο το δάπεδο, τα άνετα δωμάτια στο Bayview διαθέτουν καλωδιακή/δορυφορική τηλεόραση και μίνι μπαρ. Ο ζεστός φωτισμός βοηθάει στη δημιουργία ζεστής ατμόσφαιρας, ενώ το ευρύχωρο μπάνιο περιλαμβάνει μπανιέρα και ντους. Σε όλα τα δωμάτια παρέχεται δωρεάν internet.

Οι επισκέπτες μπορούν να ασκηθούν στο γυμναστήριο του ξενοδοχείου ή απλά να χαλαρώσουν με ένα μασάζ στο σπα. Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης ιδιωτικές αίθουσες καραόκε και εξυπηρετικό επιχειρηματικό κέντρο.

Το Flamingo Coffee House σερβίρει ποικιλία από διεθνή και ασιατικά πιάτα. Στο εστιατόριο Phoenix μπορείτε να απολαύσετε εκλεκτή κινεζική κουζίνα. Για ένα ελαφρύ σνακ, το Teh Tarik Stall σερβίρει τοπικές νοστιμιές σε ένα οικείο περιβάλλον.

Δωμάτια: 282, Ξενοδοχειακή αλυσίδα : Bayview International Hotels and Resorts.

 

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά Εστιατόριο, 24ωρη ρεσεψιόν, Εφημερίδες, Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Δωμάτια / εγκαταστάσεις για ΑμΕΑ, Ανελκυστήρας, Θυρίδα ασφαλείας , Χώρος αποθήκευσης αποσκευών, Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους κοινόχρηστους και ιδιωτικούς χώρους, Κλιματισμός

Δραστηριότητες Σάουνα , Γυμναστήριο, Γήπεδο γκολφ (σε ακτίνα 3χμ.), Κέντρο ευεξίας και σπα, Μασάζ , Υδρομασάζ, Εξωτερική πισίνα

Υπηρεσίες Υπηρεσία δωματίου, Εγκαταστάσεις συνεδριάσεων / επίσημων γευμάτων, Επιχειρηματικό κέντρο, Πλύσιμο ρούχων, Στεγνοκαθαριστήριο, Κομμωτήριο/Σαλόνι ομορφιάς, Υπηρεσία σιδερώματος, Συναλλάγματος, Αναμνηστικά/Κατάστημα δώρων, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Οργάνωση εκδρομών, Φαξ/Φωτοτυπικό, Αγοράς Εισιτηρίων

ΊντερνετWi-Fi διατίθεται σε ολόκληρο το ξενοδοχείο και η χρέωση είναι MYR 30 ανά 24 ώρες .

Δωρεάν! Ενσύρματο internet διατίθεται στα δωμάτια του ξενοδοχείου και δε χρεώνεται .

ΠάρκινγκΔωρεάν! Δημόσιος χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου, δεν απαιτείται κράτηση. 

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

765.00

Μονόκλινο δωμάτιο

995.00

Σημειώσεις

Χάρτη

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ