Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

HOLIDAY INN JUMEIRAH

Σε μία από τις επιχειρηματικές περιοχές του Ντουμπάι, σε απόσταση 3χλμ. από το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, αυτό το ξενοδοχείο προσφέρει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με λεωφορείο προς την παραλία. Διαθέτει γυμναστήριο και εστιατόριο που σερβίρει πικάντικα πιάτα με κρέας.

Τα δωμάτια του Holiday Inn Express Dubai είναι διακοσμημένα στους τόνους της άμμου και του καφέ και έχουν πολυτελή κρεβάτια. Στο σαλόνι θα βρείτε έναν αναπαυτικό καναπέ και τηλεόραση με πολύγλωσσα κανάλια.

Στο Holiday Inn Dubai, η ρεσεψιόν είναι ανοιχτή όλη την ημέρα και το εξυπηρετικό προσωπικό οργανώνει εκδρομές, όπως σαφάρι στην έρημο.

Οι επισκέπτες μπορούν να παραγγείλουν ελαφριά σνακ και σάντουιτς στο Lobby bar, το οποίο προσφέρει μουσική ψυχαγωγία και ποικιλία από κρασιά και βαρελίσιες μπίρες. Διατίθενται ζεστά ροφήματα, smoothies και ποτά που φτιάχνονται με φρέσκα φρούτα. Καθημερινά σερβίρεται ζεστός μπουφές πρωινού.

Το Αεροδρόμιο του Ντουμπάι είναι προσβάσιμο σε 20 λεπτά οδικώς από το Holiday Inn Express Dubai. Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στο Port Rashid Docks και απέχει 10 λεπτά οδικώς από το Dubai Maritime City, το κέντρο της πόλης του Ντουμπάι και τον ουρανοξύστη Burj Khalifa.

Δωμάτια: 193, Ξενοδοχειακή αλυσίδα : Holiday Inn Express.

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά
Εστιατόριο, Μπαρ , 24ωρη ρεσεψιόν, Εφημερίδες, Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Δωμάτια / εγκαταστάσεις για ΑμΕΑ, Ανελκυστήρας, Θυρίδα ασφαλείας , Χώρος φύλαξης αποσκευών, Κλιματισμός, Χώρος καπνιστών, Εστιατόριο (à la carte), Εστιατόριο (με μπουφέ), Σνακ Μπαρ

Δραστηριότητες
Γυμναστήριο

Υπηρεσίες
Εγκαταστάσεις συνεδριάσεων / επίσημων γευμάτων, Επιχειρηματικό κέντρο, Φύλαξη βρεφών - παιδιών, Πλύσιμο ρούχων, Στεγνό καθάρισμα, Υπηρεσία σιδερώματος, Συναλλάγματος, Γυάλισμα παπουτσιών, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Οργάνωση εκδρομών, Φαξ/Φωτοτυπικό, Μεταφορά (δωρεάν), Μενού ειδικής διατροφής (κατόπιν αιτήματος), Μηχάνημα αυτόματης πώλησης (για ποτά), Μηχάνημα αυτόματης πώλησης (για σνακ)

Ίντερνετ
Wi-Fi διατίθεται σε ολόκληρο το ξενοδοχείο και η χρέωση είναι AED 15 ανά 30 λεπτά .
Wi-Fi διατίθεται σε ολόκληρο το ξενοδοχείο και η χρέωση είναι AED 25 ανά ώρα .
Wi-Fi διατίθεται σε ολόκληρο το ξενοδοχείο και η χρέωση είναι AED 85 ανά 24 ώρες .

Πάρκινγκ
Δωρεάν! Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου, δεν απαιτείται κράτηση.

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο 345.00
Μονόκλινο δωμάτιο 430.00
Σημειώσεις

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ