Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

RADIUS INTERNATIONAL HOTEL

Περιτριγυρισμένο από μερικά εξαίσια εστιατόρια, από τη νυχτερινή ζωή της Κουάλα Λουμπούρ και από πολλά καταστήματα, το Radius International Hotel προσφέρει ξεκούραστη διαμονή στο κέντρο της πόλης. Διαθέτει εξωτερική πισίνα και δωρεάν χώρο στάθμευσης.

Το Hotel Radius International απέχει 3χλμ. από τα κορυφαία αξιοθέατα της Κουάλα Λουμπούρ, που περιλαμβάνουν το ζωντανό Bintang Walk, τους εικονικούς Δίδυμους Πύργους Petronas και το γνωστό Κέντρο Χειροτεχνίας, στην κεντρική αγορά.

Μπορείτε να απολαύσετε τη θέα στον ορίζοντα της πόλης από την άνεση των κομψών δωματίων σας. Εξοπλισμένα με κλασική επίπλωση, περιλαμβάνουν ψυγείο, καλωδιακή τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο με μπανιέρα.

Απολαύστε στιγμές χαλάρωσης με τις εγκαταστάσεις καραόκε και με υπηρεσίες μασάζ που διαθέτει το Radius. Για να σας διευκολύνει, το προσωπικό μπορεί να προσφέρει 24ωρη ρεσεψιόν, ξενάγηση και επιχειρηματικές υπηρεσίες.

Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα πλούσιο πρωινό σε μπουφέ στο Café in the Park, το οποίο προσφέρει επίσης ένα διεθνές μενού a la carte. Το Kopitiam (Καφετέρια) προσφέρει τοπικές σπεσιαλιτέ σε προσιτή τιμή όλο το 24ωρο.

Δωμάτια: 391

 

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά Εστιατόριο, Μπαρ , 24ωρη ρεσεψιόν, Εφημερίδες, Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Ανελκυστήρας, Θυρίδα ασφαλείας , Καταστήματα στο ξενοδοχείο, Κλιματισμός

Δραστηριότητες Μασάζ , Καραόκε , Εξωτερική πισίνα

Υπηρεσίες Υπηρεσία δωματίου, Πλύσιμο ρούχων, Υπηρεσία σιδερώματος, Συναλλάγματος, Οργάνωση εκδρομών, Φαξ/Φωτοτυπικό

ΊντερνετWi-Fi διατίθεται σε ολόκληρο το ξενοδοχείο με επιπρόσθετη χρέωση.

ΠάρκινγκΔωρεάν! Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου, δεν απαιτείται κράτηση.

 

 

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

€ 590.00

Μονόκλινο δωμάτιο

€ 750.00

Σημειώσεις

Χάρτη

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ