Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

NAZA TALYYA SEAVIEW BEACH HOTEL

Το Naza Talyya Seaview Beach Hotel, που βρίσκεται στην παραλία Tanjung Tokong, διαθέτει κλιματιζόμενα δωμάτια με εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Το ξενοδοχείο διαθέτει εξωτερική πισίνα, καφετέρια και προσφέρει δωρεάν χώρο στάθμευσης.

Τα άνετα δωμάτια στο Seaview Naza Talyya διαθέτουν δάπεδο από σκληρό ξύλο και παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή που χαρίζουν άπλετο φυσικό φως. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο με ζεστό ντους.

Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν νόστιμο μπάρμπεκιου δίπλα στην πισίνα για να χαλαρώσουν. Το ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσία πλυντηρίου και συνεδριακές εγκαταστάσεις. Παρέχεται επίσης υπηρεσία δωματίου, κατόπιν αιτήματος.

Το Café Ria προσφέρει θέα στην πισίνα και σερβίρει μεγάλη ποικιλία από τοπικά και διεθνή πιάτα.

Το ξενοδοχείο Talyya Naza Seaview Beach απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Georgetown City και 19χλμ. από το αεροδρόμιο Penang.

Δωμάτια: 126

 

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά Εστιατόριο, 24ωρη ρεσεψιόν, Εφημερίδες, Δωμάτια / εγκαταστάσεις για ΑμΕΑ, Ανελκυστήρας, Θυρίδα ασφαλείας , Χώρος αποθήκευσης αποσκευών, Κλιματισμός

Δραστηριότητες Εγκαταστάσεις BBQ, Εξωτερική πισίνα

Υπηρεσίες Υπηρεσία δωματίου, Εγκαταστάσεις συνεδριάσεων / επίσημων γευμάτων, Πλύσιμο ρούχων, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Φαξ/Φωτοτυπικό, Μεταφορά (με επιπλέον χρέωση)

ΊντερνετΔωρεάν! Wi-Fi διατίθεται σε ολόκληρο το ξενοδοχείο και δε χρεώνεται .

ΠάρκινγκΔωρεάν! Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου, δεν απαιτείται κράτηση. 

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

795.00

Μονόκλινο δωμάτιο

890.00

Σημειώσεις

Χάρτη

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ