Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

BALI DYNASTY TUBAN

Το Bali Dynasty Resort βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την κεντρική Kuta και διαθέτει 2 εξωτερικές πισίνες και μια παιδική πισίνα με μια νεροτσουλήθρα 56 μέτρων. Στο Guest Activity Centre του ξενοδοχείου διοργανώνονται εκδρομές και άλλες δραστηριότητες.

Οι δραστηριότητες στο Bali Dynasty Resort περιλαμβάνουν aqua aerobics, μαθήματα μαγειρικής και διασκεδαστικά παιχνίδια για τους επισκέπτες. Διατίθενται PlayStation και φορητοί υπολογιστές προς ενοικίαση. Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται επίσης ένα σπα, γυμναστήριο και αίθουσα αναχώρησης. Το θέρετρο προσφέρει γρήγορο πλύσιμο ρούχων, ενοικίαση ποδηλάτων και υπηρεσία μεταφοράς.

Τα δωμάτια στο Dynasty Resort Bali προσφέρουν ένα ιδιωτικό μπαλκόνι ενώ τα περισσότερα διαθέτουν τζαμαρία και θέα στον κήπο ή την πισίνα. Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με δορυφορική τηλεόραση, DVD player και παροχές για τσάι και καφέ. Επίσης παρέχεται στεγνωτήρας μαλλιών και θυρίδα ασφαλείας.

Το θέρετρο διαθέτει 6 εστιατόρια και 3 μπαρ. Οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους με πρωινό σε μπουφέ που σερβίρεται στο SEN5ES Restaurant, ενώ το βράδυ μπορούν να απολαύσουν θεματικό δείπνο στο Tropical Cafe δίπλα στην πισίνα συνοδευόμενο από βραδινά ζωντανά προγράμματα ψυχαγωγίας. Στην ιρλανδική παμπ Gracie Kelly σερβίρονται μπύρες και σπιτικό φαγητό.

Το Bali Dynasty Resort απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Διεθνές Αεροδρόμιο Ngurah Rai.

Δωμάτια: 312

Παροχές Ξενοδοχείου

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

€ 695.00

Μονόκλινο δωμάτιο

€ 945.00

Σημειώσεις

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ