Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

SUMMER VIEW HOTEL

 

Το Summer View Hotel βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην περιοχή Bras Basah, 10 λεπτά με τα πόδια από το Bugis MRT. Αυτό το άνετο ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια προσβάσιμη τοποθεσία και προσφέρει ένα εστιατόριο και δωρεάν πάρκινγκ.

Το Hotel Summer View απέχει 20 λεπτά οδικώς από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Changi. Το ξενοδοχείο βρίσκεται δίπλα στην πλατεία Sim Lim και 10 λεπτά οδικώς από το δημοφιλή Orchard Road.

Τα δωμάτια στο Summer View διαθέτουν μοντέρνο σχεδιασμού, που θα σας κάνουν να νιώσετε σα στο σπίτι σας. Τα δωμάτια είναι πλήρως κλιματιζόμενα και περιλαμβάνουν ψυγείο, δορυφορική τηλεόραση και παροχές για καφέ και τσάι. Τα ιδιωτικά μπάνια διαθέτουν ντους και μεγάλη μπανιέρα.

Οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν από την υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου και την υπηρεσία πλυντηρίου. Άλλες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ένα ταξιδιωτικό γραφείο και φαρμακείο. Το Summer View Hotel προσφέρει επίσης υπηρεσίες ταχυδρομείου και 24ωρη υπηρεσία συναλλάγματος.

Ταϊλανδέζικα και διεθνή πιάτα σερβίρονται στο D'Lemon 3 Thai Kitchen & Café, που είναι ανοιχτό όλη μέρα. Προσφέρεται υπηρεσία δωματίου.

Δωμάτια: 100

 

 

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά
Εστιατόριο, 24ωρη ρεσεψιόν, Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Δωμάτια / εγκαταστάσεις για ΑμΕΑ, Ανελκυστήρας, Θυρίδα ασφαλείας , Χώρος αποθήκευσης αποσκευών, Καταστήματα στο ξενοδοχείο, Κλιματισμός

Υπηρεσίες Υπηρεσία δωματίου, Εγκαταστάσεις συνεδριάσεων / επίσημων γευμάτων, Πλύσιμο ρούχων, Υπηρεσία σιδερώματος, Συναλλάγματος, Αναμνηστικά/Κατάστημα δώρων, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Οργάνωση εκδρομών, Φαξ/Φωτοτυπικό, Θυρωρείο

Ίντερνετ
Wi-Fi διατίθεται σε ολόκληρο το ξενοδοχείο και η χρέωση είναι SGD 5,35 ανά 30 λεπτά .
Wi-Fi διατίθεται σε ολόκληρο το ξενοδοχείο και η χρέωση είναι SGD 26,75 ανά 24 ώρες .

Πάρκινγκ
Δωρεάν! Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου, απαιτείται κράτηση



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

€ 725.00

Μονόκλινο δωμάτιο

€ 995.00

Σημειώσεις

Χάρτη

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ