Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

COPTHORNE ORCHID HOTEL PENANG

Το Copthorne Orchid Hotel Penang βρίσκεται κατά μήκος της παραλίας Tanjung Bungah, 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης. Το ξενοδοχείο διαθέτει δωμάτια με όμορφη θέα στη θάλασσα, δωρεάν Wi-Fi και εξωτερική πισίνα.

Τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπαλκόνι και είναι εξοπλισμένα με τηλεόραση, παροχές για τσάι/καφέ και μίνι μπαρ. Διατίθεται επίσης, καθημερινή, 24ωρη υπηρεσία δωματίου.

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στο τζακούζι ή να απολαύσουν περιποιήσεις μασάζ στο σπα του Copthorne. Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης δωρεάν καθημερινή υπηρεσία μεταφοράς στο Georgetown.

Το Copthorne Orchid Hotel Penang διαθέτει εστιατόριο που λειτουργεί όλο το 24ωρο και προσφέρει νόστιμη τοπική και διεθνή κουζίνα, καθώς και επιλογές εδεσμάτων "χαλάλ" και χορτοφαγικών πιάτων.

Το Copthorne Orchid απέχει περίπου 19χλμ. από το Διεθνές Αεροδρόμιο Penang.

Δωμάτια: 318, Ξενοδοχειακή αλυσίδα : Millennium Hotels.

.

 

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά Εστιατόριο, Μπαρ , 24ωρη ρεσεψιόν, Εφημερίδες, Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Δωμάτια / εγκαταστάσεις για ΑμΕΑ, Ανελκυστήρας, Θυρίδα ασφαλείας , Κλιματισμός

Δραστηριότητες Σάουνα , Γυμναστήριο, Κέντρο ευεξίας και σπα, Μασάζ , Καραόκε , Υδρομασάζ, Εξωτερική πισίνα

Υπηρεσίες Υπηρεσία δωματίου, Εγκαταστάσεις συνεδριάσεων / επίσημων γευμάτων, Πλύσιμο ρούχων, Υπηρεσία σιδερώματος, Συναλλάγματος, Αναμνηστικά/Κατάστημα δώρων, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Οργάνωση εκδρομών, Φαξ/Φωτοτυπικό

ΊντερνετΔωρεάν! Wi-Fi διατίθεται στους κοινόχρηστους χώρους και δε χρεώνεται .

ΠάρκινγκΔωρεάν! Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου, δεν απαιτείται κράτηση.

 


 

,

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

880.00

Μονόκλινο δωμάτιο

990.00

Σημειώσεις

Χάρτη

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ