Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

THE PHULIN KARON RESORT

Με εξωτερική πισίνα με παιδική γωνιά και μια παιδική χαρά, το Phulin Resort προσφέρει δωμάτια σε ταϊλανδέζικο στιλ, 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την παραλία Patong. Προσφέρει Wi-Fi και δωρεάν πάρκινγκ, καθώς και εστιατόριο.

Τα κλιματιζόμενα δωμάτια στο The Phulin Resort διαθέτουν μοντέρνα έπιπλα από σκούρο ξύλο, φωτεινά χρώματα και DVD player. Για τη διευκόλυνση των επισκεπτών, παρέχονται ψυγείο και θυρίδα ασφαλείας. Τα ιδιωτικά μπάνια διαθέτουν μπανιέρα και στεγνωτήρα μαλλιών.

Τον ελεύθερο χρόνο τους, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν χαλαρωτικά μασάζ ή να κάνουν ημερήσιες εκδρομές που διοργανώνονται από το τουριστικό γραφείο. Το προσωπικό της 24ωρης ρεσεψιόν μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου και υπηρεσία πλυντηρίου.

Το εστιατόριο του Resort Phulin προσφέρει μια ποικιλία από διεθνή πιάτα. Διατίθεται ακόμα υπηρεσία δωματίου για να μπορείτε να πάρετε γεύματα στον προσωπικό σας χώρο.

Το Phulin Resort απέχει 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από την πόλη του Πουκέτ και 45 λεπτά οδικώς από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ. Παρέχεται μεταφορά στην πόλη και στο αεροδρόμιο με επιπλέον χρέωση.

Δωμάτια: 79

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά
Εστιατόριο, 24ωρη ρεσεψιόν, Κήπος, Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Θυρίδα ασφαλείας , Χώρος αποθήκευσης αποσκευών, Κλιματισμός

Δραστηριότητες
Μασάζ , Παιδική χαρά, Εξωτερική πισίνα

Υπηρεσίες
Υπηρεσία δωματίου, Εγκαταστάσεις συνεδριάσεων / επίσημων γευμάτων, Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, Πλύσιμο ρούχων, Συναλλάγματος, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Οργάνωση εκδρομών

Ίντερνετ
Wi-Fi διατίθεται στους κοινόχρηστους χώρους και η χρέωση είναι THB 100 ανά ώρα .

Πάρκινγκ
Δωρεάν! Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου, απαιτείται κράτηση.

 

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

585.00

Μονόκλινο δωμάτιο

630.00

Σημειώσεις

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ