Αρχική - Ξενοδοχεία

Ξενοδοχεία Online Κρατήσεις - Αγορές Εισιτηρίων

LE MERIDIEN ILE MAURICE

Αυτό το ξενοδοχειακό θέρετρο βρίσκεται μέσα σε τροπικούς κήπους με μια μεγάλη πισίνα και άμεση πρόσβαση σε μια ιδιωτική, άσπρη αμμουδιά. Τα δωμάτια διαθέτουν επιπλωμένα μπαλκόνια με θέα στην παραλία.

Τα κλιματιζόμενα δωμάτια, διακοσμημένα με φωτεινά χρώματα της φύσης και ξύλινα έπιπλα, διαθέτουν ένα καθιστικό και ένα μπάνιο με ξεχωριστή μπανιέρα και ντους, ενώ παρέχουν ανεμιστήρα οροφής και δορυφορική τηλεόραση.

Το κέντρο σπα Le Meridien Ile Maurice μπορεί να υπερηφανεύεται για μια ποικιλία από περιποιήσεις σώματος, όπως το μασάζ Balinese και θεραπεία με ζεστές πέτρες. Το χαμάμ, η σάουνα και το τζακούζι μπορούν να προσφέρουν περαιτέρω χαλάρωση.

Για τους επισκέπτες που αγαπούν τα σπορ, το Meridien προσφέρει καγιάκ, κολύμβηση με αναπνευστήρα, ιστιοσανίδα και καταδύσεις. Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο τένις του ξενοδοχείου ή το άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο.

Το εστιατόριο 180 ° σερβίρει εξωτική και διεθνή κουζίνα στο λεπτό, για πρωινό και δείπνο. Στο Cumin οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν ινδικά εδέσματα, ενώ ένα χαλαρό δείπνο δίπλα στην πισίνα είναι διαθέσιμο στο La Croque. Το La Faya σερβίρει μεσογειακή κουζίνα και εκλεκτά κρασιά.

Το Ile Maurice Meridien απέχει 16χλμ. από την παραλία στην πρωτεύουσα Πορτ Λούις του Μαυρίκιου. Διατίθεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στο ξενοδοχείο.

Δωμάτια: 265, Ξενοδοχειακή αλυσίδα : Le Meridien Hotels & Resorts.

Παροχές Ξενοδοχείου

Γενικά Εστιατόριο, Μπαρ , 24ωρη ρεσεψιόν, Εφημερίδες, Κήπος, Αίθριο, Δωμάτια για μη καπνίζοντες, Θυρίδα ασφαλείας , Χώρος αποθήκευσης αποσκευών, Καταστήματα στο ξενοδοχείο, Κλιματισμός, Εστιατόριο (à la carte), Εστιατόριο (με μπουφέ)

Δραστηριότητες Γήπεδο τένις, Σάουνα , Γυμναστήριο, Κέντρο ευεξίας και σπα, Μασάζ , Παιδική χαρά, Μπιλιάρδο, Πινγκ πονγκ , Ιστιοσανίδα, Υδρομασάζ, Ποδηλασία, Ατμόλουτρο, Κατάδυση, Κολύμβηση με αναπνευστήρα, Εξωτερική πισίνα, Εξωτερική πισίνα (όλο το χρόνο)

Υπηρεσίες Υπηρεσία δωματίου, Εγκαταστάσεις συνεδριάσεων / επίσημων γευμάτων, Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, Επιχειρηματικό κέντρο, Φύλαξη βρεφών - παιδιών, Πλύσιμο ρούχων, Στεγνοκαθαριστήριο, Πρωινό στο δωμάτιο, Υπηρεσία σιδερώματος, Νυφική σουίτα, Συναλλάγματος, Αναμνηστικά/Κατάστημα δώρων, Ενοικίαση ποδηλάτων, Ενοικίαση αυτοκινήτου, Οργάνωση εκδρομών, Φαξ/Φωτοτυπικό

ΊντερνετΣύνδεση Internet μέσω modem διατίθεται στα δωμάτια του ξενοδοχείου και η χρέωση είναι EUR 3 ανά ώρα .

ΠάρκινγκΔωρεάν! Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης δωρεάν, στο χώρο του ξενοδοχείου, δεν απαιτείται κράτηση.


 


 

 



Photo Gallery

Τιμή κατ' άτομο σε ευρώ

Δίκλινο δωμάτιο

€ 1090.00

Μονόκλινο δωμάτιο
Σημειώσεις

ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

Φόρμα Ενδιαφέροντος

18+ χρ